INSCHRIJVING ANIMATOREN
SPEELPLEIN DON BOSCO OUD-HEVERLEE

Wil jij deze zomervakantie (op z'n minst) duizend kinderharten blij maken, tal van verschrikkelijk leuke, nieuwe mensen leren kennen, ervaring opdoen in het jeugdwerk, je dikke steen bijdragen aan de maatschappij? Schrijf je dan vliegensvlug in als animator!

Vanaf welke leeftijd kan je animator worden op ons speelplein?


-  vanaf de leeftijd van 15 jaar op voorwaarde dat je cursus hebt gevolgd.

- Vanaf het jaar dat je 16 wordt,
kan je animator staan zonder cursus te volgen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over hoe een speelpeindag er voor een animator uitziet? Klik dan hier.


Tijdens deze weken van de zomervakantie (2019) kan je op ons speelplein animator zijn. Let op: de plaatsen zijn per week beperkt. Wees er dus vlug bij om je in te schrijven. De inschrijvingen openen in de maand maart, meer informatie volgt later.


WEEK 1 : Zondag 30 juni  t.e.m.vrijdag 5 juli

WEEK 2 : Zondag 7 juli t.e.m. zaterdag 13  juli

WEEK 3 : Zondag 14 juli t.e.m.vrijdag 19 juli

WEEK 4 : Zondag 21  juli t.e.m. vrijdag 26 juli

WEEK 5 : Zondag 28 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus

WEEK 6 : Zondag 4 augustus t.e.m. vrijdag 9 augustus

WEEK 7 : Zondag  11 augustus t.e.m. Woensdag 15 augustus

WEEK 8 : Zondag  18 augustus t.e.m. zaterdag 24 augustus


Ben je al ingeschreven, maar wil je nog een extra weekje staan,  stuur ons dan een mailtje zodat wij dit handmatig kunnen aanpassen in je inschrijving!

Cursus volgen?


Een cursus volgen is geen must maar wel een sterke aanrader!  De jeugddienst van Don Bosco biedt heel wat cursussen aan tijdens de krokus-, paas en kerstvakantie. Dit biedt een perfecte voorbereiding om als animator te staan op ons speelplein. Andere verenigingen die cursus geven worden uiteraard ook door ons speelplein herkend en ook na een cursus bij hun werking kan er stage bij ons  worden gedaan.

Meer info : www.jeugddienstdonbosco.be