inschrijvingen zomer 2023

INSCHRIJVINGEN ZOMER 2023

Ook deze zomer zullen we terug werken met daginschrijvingen. Met andere woorden kan je kind terug op gelijk welke dag naar ons speelplein komen. Zo is er altijd een plekje voor elk kind! 


We werken dit jaar met hetzelfde inschrijfsysteem als vorig jaar. Zo zal het het mogelijk zijn om je kinderen thuis online te registreren, zodanig dat de inschrijving op ons speelplein vlotter kan verlopen. Dit platform is via hier beschikbaar:  https://mijn.speelpleindonbosco.be/

A. VORIG JAAR AL GEREGISTREERD OP HET PLATFORM


Heb je je kind vorig jaar al ingeschreven, dan moet je je enkel terug opnieuw aanmelden en je gegevens van je account bevestigen. In dit geval is het niet noodzakelijk om naar de inschrijfweek te komen, je bent uiteraard altijd welkom dan indien je graag nog eens het speelplein ziet voor de start van de zomer. 


NIEUW! In functie van de fiscale attesten: voeg in het inschrijfsysteem het rijksregisternummer van de inschrijver én elk kind toe.B. NOG NIET GEREGISTREERD OP HET PLATFORM


1. Registreer via ons inschrijfplatform

Als je kind voor het eerst komende zomer naar ons speelplein komt, of je hebt nog geen account, dan is het de bedoeling dat je je eerst registreert door een account aan te maken. Dat kan door de link naar het inschrijfplatform te volgen, waar het stap voor stap wordt uitgelegd. 


2. Kom langs tijdens de inschrijfweek

Als nieuwe ouder is het belangrijk en verplicht dat je langskomt op het speelplein tijdens de inschrijfweek. Ook als u een nieuw kind inschrijft. 
Geen nieuwe ouder, maar heeft u wel vragen of lukt er iets niet? Dan mag u ook zeker tijdens de inschrijfweek langskomen!


Zoals hierboven vermeld, is het de bedoeling dat de registratie op voorhand online thuis gebeurt. Is er toch iets misgelopen of zijn er zaken niet duidelijk? Geen probleem! Je bent tijdens de inschrijfweek welkom en dan helpen we jou verder. 


Wat brengt u mee?

  • 2 kleefbriefjes per kind van uw ziekenfonds 

WAT ZIT ER INBEGREPEN IN DEZE PRIJS?


  • Gratis busdienst vanuit Leuven en omringende gemeenten naar het speelplein (meer informatie over de haltes, kan u hier terug vinden).
  • Activiteiten op het speelplein
  • 3-uurtje
  • Voor bepaalde speciale zomeractiviteiten (uitstappen die optioneel zijn) kan nog een extra vergoeding gevraagd worden.  

KOSTPRIJS


€6/dag

sociaal tarief: €2/dag

+

€8 verzekerings-

kosten /zomer


INSCHRIJFWEEK

(enkel als zomer 2023 je eerste zomer

op het speelplein wordt)


WAAR?

Speelplein Don Bosco

Oud-Heverlee


WANNEER?

week van 26 juni - 1 juli


ma, di, do, vrij: 16u - 19u

woe: 14u - 19u

za: 10u - 14u

WILT U ZICH TIJDENS DE ZOMER NOG INSCHRIJVEN?


Dat is deze zomer terug mogelijk! Dit jaar is het niet meer nodig om plaatsen op voorhand te reserveren voor uw kind(eren). Voor vragen kan u elke speelpleindag van 7u30 tot 17u30 en elke zondag van 16u tot 18u terecht op het secretariaat. 


Voor deze inschrijving dien je hetzelfde stappenplan te volgen als hierboven vermeld en dezelfde benodigdheden mee te nemen naar de inschrijving zelf.

FISCALE ATTESTEN

 

De kosten voor de opvang van uw kind onder 14 jaar, kan u inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen. Het fiscaal attest dat nodig is om deze kost af te kunnen trekken van uw belastingen, zal automatisch worden opgestuurd naar iedereen die zijn rekening op tijd betaalt na de zomer. Dit attest geldt als bewijs van het bedrag dat u voor de deelname van uw kind betaald heeft. Verder informatie hierover vindt u op de website www.sociaalcultureel.be.TEGEMOETKOMING ZIEKENFONDS


U kan een tegemoetkoming terugtrekken via uw ziekenfonds. Hiervoor dient u de nodige papieren van het ziekenfonds samen met een gefrankeerde geadresseerde enveloppe op te sturen naar het speelplein of af te geven bij de inschrijving. Van zodra alle rekeningen betaald zijn, sturen wij u de ingevulde papieren terug.