inschrijvingen zomer 2024

INSCHRIJVINGEN ZOMER 2024

Ook deze zomer zullen we terug werken met daginschrijvingen. Met andere woorden kan je kind terug op gelijk welke dag naar ons speelplein komen. Zo is er altijd een plekje voor elk kind! 


We werken dit jaar met hetzelfde inschrijfsysteem als vorig jaren. Zo zal het het mogelijk zijn om je kinderen thuis online te registreren, zodanig dat de inschrijving op ons speelplein vlotter kan verlopen. Dit platform is beschikbaar via:  https://mijn.speelpleindonbosco.be/

A. AL REEDS GEREGISTREERD OP HET PLATFORM


Heb je je kind vorige jaren al ingeschreven, dan moet je je enkel terug opnieuw aanmelden en je gegevens van je account bevestigen (dit zal mogelijk zijn vanaf de maand april). In dit geval is het niet noodzakelijk om langs het secretariaat te komen, maar je bent uiteraard altijd welkom voor vragen en informatie. 


NIEUW! In functie van de fiscale attesten: voeg in het inschrijfsysteem het rijksregisternummer van de inschrijver én elk kind toe.B. NOG NIET GEREGISTREERD OP HET PLATFORM


1. Registreer via ons inschrijfplatform

Als je kind voor het eerst komende zomer naar ons speelplein komt, of je hebt nog geen account, dan is het de bedoeling dat je je eerst registreert door een account aan te maken. Dat kan door de link naar het inschrijfplatform te volgen, waar het stap voor stap wordt uitgelegd. 


2. Kom langs tijdens onze inschrijfweek 

Als nieuwe ouder is het belangrijk en verplicht dat je langskomt op het speelplein tijdens de inschrijfweek of in de zomer zelf langs het secretariaat passeert. Ook als u een nieuw kind inschrijft. 


Bent u geen nieuwe ouder, maar heeft u wel vragen of lukt er iets niet? Dan mag u ook zeker langskomen!


Zoals hierboven vermeld, is het de bedoeling dat de registratie op voorhand online thuis gebeurt. Is er toch iets misgelopen of zijn er zaken niet duidelijk? Geen probleem! U bent welkom en dan helpen we u verder. 


Wat brengt u mee?

  • 2 kleefbriefjes per kind van uw ziekenfonds 

KOSTPRIJS


€7/dag

sociaal tarief: €2/dag

+

€8 verzekerings-

kosten /zomer


INBEGREPEN IN DE PRIJS


Gratis busdienst (hier meer informatie)


Activiteiten op het speelplein


3-uurtje


Voor bepaalde speciale zomeractiviteiten (uitstappen die optioneel zijn) kan nog een extra vergoeding gevraagd worden.

FISCALE ATTESTEN

 

De kosten voor de opvang van uw kind onder 14 jaar, kan u inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen. Het fiscaal attest dat nodig is om deze kost af te kunnen trekken van uw belastingen, zal automatisch worden opgestuurd naar iedereen die zijn rekening op tijd betaalt na de zomer. Dit attest geldt als bewijs van het bedrag dat u voor de deelname van uw kind betaald heeft. Verder informatie hierover vindt u op de website www.sociaalcultureel.be.TEGEMOETKOMING ZIEKENFONDS


U kan een tegemoetkoming terugtrekken via uw ziekenfonds. Hiervoor dient u de nodige papieren van het ziekenfonds samen met een gefrankeerde geadresseerde enveloppe op te sturen naar het speelplein of af te geven bij de inschrijving. Van zodra alle rekeningen betaald zijn, sturen wij u de ingevulde papieren terug.