tieners

TIENERS (2009-2011)

De tieners spelen, samen met hun monitoren en hoofdmonitoren,  de gekste spelen. Een eigen zwembad bouwen, jungle speed in ’t groot, ‘fireballen’ en stadsspelen zijn maar enkele activiteiten die de tieners bij ons doen. Bovendien beschikt elke groep over een eigen lokaal. Zo kan er af en toe eens worden gechilled, zoals alleen tieners dat kunnen.

SPECIALE ACTIVITEITEN


Tijdens de speelpleinzomer kunnen de tieners genieten van enkele speciale activiteiten. Zo gaan de tieners op drie-daagse, leren ze grafitti spuiten en gaan ze zwemmen. Dit is dan nog maar een kleine greep uit het aanbod. Onze hoofdanimatoren zijn volop bezig met het plannen van deze speciale activiteiten.


Meer info over de speciale activiteiten vind je hier.


HULPMONI


Elke week krijgen 1 à 2 tieners de kans om te proeven van het leven van een moni.


Wat houdt dit juist in?

Na de gewone speelpleindag als tiener blijf je op ons speelplein en wordt je deel van de moni-ploeg. Je zal aansluiten bij een leeftijdsgroep en samen met hun de spelen voorbereiden voor de volgende dag. Je eet mee met de leiding en 's avonds kan je mee genieten van onze dagelijkse bar om te ontspannen.  Je blijft slapen op het speelplein en de volgende dag sta je mee in leiding en voer je de voorbereide activiteiten uit met de kinderen. Om 17h zit de dag als animator erop en kan je thuis gaan uitrusten!


Hoe oud moet je zijn?

Mee in leiding staan is enkel mogelijk voor de oudste tieners (in het jaar dat je 15 wordt).


Hoe kan ik dit doen? 

Aan het begin van de week zullen de hoofdmonitoren van de tieners vragen wie dit wilt doen. Er zal dan een mail met de praktische informatie worden verstuurd naar het contactpersoon.


PRAKTISCHE INFORMATIE


- Jongeren van 13 tot en met 15 jaar

- Voorbereide spelen

- Eigen lunchpakket meebrengen (boterhammen + drankje)

- Kan in de middag drankje kopen (€0,50 per drankje)


OPVANG EN DAGINDELING


De tieners hebben een iets losser dagprogramma. Daarom geven we het hieronder slechts zeer beknopt weer, maar vragen we wel aan de tieners om steeds van 9u30 tot 17u00 op het speelplein aanwezig te zijn zodat zeker alle activiteiten ongestoord kunnen doorgaan.


- Opvang vanaf 7u30

- Start dagprogramma: 9u30

- Einde dagprogramma: 17u00

- Opvang tot 18u00


INSCHRIJVEN EN KOSTPRIJS


- Meer informatie over de inschrijving en kostprijs vind je hier.


GRATIS BUSDIENST


- Meer informatie over de gratis busdienst, vind je hier.