TIENERS (2005-2007)

De tieners spelen, samen met hun monitoren en hoofdmonitoren,  de gekste spelen. Een eigen zwembad bouwen, jungle speed in ’t groot, ‘fireballen’ en stadsspelen zijn maar enkele activiteiten die de tieners bij ons doen. Bovendien beschikt elke groep over een eigen lokaal. Zo kan er af en toe eens worden gechilled, zoals alleen tieners dat kunnen.

PRAKTISCHE INFORMATIE


- Jongeren van 13 tot en met 15 jaar

- Voorbereide spelen

- Eigen lunchpakket meebrengen (boterhammen + drankje)

- Indeling per leeftijd

Groep 1 : jongens en meisjes van 13 en 14 jaar

Groep 2 : jongens en meisjes van 15 jaarOPVANG EN DAGINDELING


De tieners hebben een iets losser dagprogramma. Daarom geven we het hieronder slechts zeer beknopt weer, maar vragen we wel aan de tieners om steeds van 9.30 u. tot 17.00 u. op het speelplein aanwezig te zijn zodat zeker alle activiteiten ongestoord kunnen doorgaan.


- Opvang vanaf 7.30 u.

- Start dagprogramma: 9.30 u.

- Einde dagprogramma: 17.00 u.

- Opvang tot 18.00 u.


INSCHRIJVEN EN KOSTPRIJS


- Meer informatie over de inschrijving en kostprijs vind je hier


GRATIS BUSDIENST


- Meer informatie over de gratis busdienst, vind je hier


SPECIALE ACTIVITEITEN


Tijdens de zomervakantie organiseert het speelplein enkele speciale activiteiten. Zo staat er steevast een onvergetelijke driedaagse op het programma, wordt er een groot lasershootspel op poten gezet en sluiten de tieners de zomer af met een spetterende eindfuif. Alle informatie over de speciale activiteiten zal tijdig via deze website, e-mail en via een briefje gecommuniceerd worden.