sociaal tarief

SOCIAAL TARIEF

Als een Don Bosco speelplein hechten we er veel belang aan dat ieder kind de kans krijgt om te genieten van een zorgeloze speelpleindag. Niet voor alle ouders is het even gemakkelijk om de speelpleincentjes aan de kant te houden. Daarom werken wij als speelplein met een sociaal tarief. Dankzij dit project kunnen kinderen voor €2 in plaats van €6 naar het speelplein komen. Op die manier krijgen alle kinderen de kans op een onvergetelijke speelpleindag!INZAMELACTIES

Dankzij onze projecten kunnen we dit sociaal tarief mogelijk maken. (oud-pleinleider) Pjotr Hubin verzamelde met zijn enthousiaste fietsbenen in de zomer van 2017 een bedrag van €5000 door 450km te fietsen in 31 uur tijd. In de zomer van 2019 verbrak hij het record door een afstand van 500km af te leggen in slechts 24u en zo al fietsend €6000 aan sponsorgeld te verzamelen voor ons sociaal project!


In 2022 gaf hij de vlam door aan Wout Demin, Mats Esseldeurs, Bram Keppens, Rens Lemmens en Simon Maris. Zij maakten de doortocht van het speelplein tot in de roots van Don Bosco in Turijn. Ze fietsten 1000 km voor ons sociaal tarief!IN AANMERKING?

Het sociaal tarief van €2 per dag per kind wordt toegepast voor ouders met 'verhoogde tegemoetkoming', mits afgeven van een klever van de mutualiteit. 


ZELF EEN GIFT DOEN?

Hier vind je meer informatie.


pjotr
Turijs foto