SOCIAAL TARIEF

Als een Don Bosco speelplein hechten we er veel belang aan dat ieder kind de kans krijgt om te genieten van een zorgeloze speelpleindag. Niet voor alle ouders is het even gemakkelijk om de speelpleincentjes aan de kant te houden. Daarom werken wij als speelplein met een sociaal tarief. Dankzij dit project kunnen kinderen voor €2 in plaats van €5 naar het speelplein komen. Benieuwd hoe we ook kansarme kinderen een onvergetelijke speelpleindag kunnen bezorgen?

 

Dankzij onze projecten kunnen we dit sociaal tarief mogelijk maken. (oud-pleinleider) Pjotr Hubin met zijn enthousiaste fietsbenen verzamelden in de zomer van 2017 een bedrag van €5000 door 450km te fietsen in 31 uur tijd. In de zomer van 2019 verbrak hij het record door een afstand van 500km af te leggen in slechts 24u en zo al fietsend €6000 aan sponsorgeld te verzamelen voor ons sociaal project! Dit jaar geeft hij de vlam door en zullen Wout Demin, Mats Esseldeurs, Bram Keppens, Rens Lemmens, Maarten Lens en Simon Maris. Zij zullen dit jaar de doortocht maken van het speelplein tot in de roots van Don Bosco in Turijn. Volg dit 1000km avontuur op speelpleindonbosco.be/turijs!

 

Indien u zich afvraagt of uw kind in aanmerking komt voor een sociaal tarief, mag u altijd een mail sturen naar het mailadres info@speelpleindonbosco.be . Tijdens de zomerweken kan u ook altijd iemand van de pleinleiding of het secretariaat aanspreken.