helpende handjes

HELPENDE HANDJES

SECRETARIAAT


De secretariaatsmedewerkers zorgen voor al het papierwerk tijdens de zomer. Zo helpen ze ouders bij het inschrijven van kinderen, vullen ze de verzekeringspapieren in, houden ze de dagaanwezigheden bij ... Zij vormen het rechtstreeks aanspreekpunt voor de ouders wanneer ze op het speelplein komen of contact opnemen  via de telefoon. Wanneer een kindje een pijntje heeft, krijgt het ook de eerste zorgen op het secretariaat. Indien nodig wordt contact opgenomen met de ouders en wordt er tijdig naar de dokter gegaan.

KEUKENPLOEG


De keukenploeg zorgt ervoor dat de animatoren 's morgens en 's avonds hun buikje kunnen vullen. 's Morgens doen ze dit met boterhammen en beleg. De animatoren bereiden dan zelf een lunchpakket voor dat ze 's middags samen met de kinderen en/of jongeren kunnen opeten. Voor 's avonds voorziet de keukenploeg een volledig menu, zodat de monitoren weer kracht kunnen opdoen.

ECONOMAAT


Het economaat bestaat meestal uit één persoon die verantwoordelijk is voor de voorraad van het speelplein. Als de animatoren nog iets nodig hebben voor een spel, de keukenploeg bepaalde ingrediënten nodig heeft, de pleinleiding bepaalde wensen heeft ... gaat hij/zij deze aankopen doen. Omwille van de link met de keukenploeg, gaat hij/zij meestal dagelijks met een van hen winkelen. Daarnaast is het ook zijn/haar verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de drie-uurtjes elke dag klaarstaan.

WIL JIJ  GRAAG HELPEN?


Voel jij je geroepen om als helpend handje vrijwillig een week te komen meedraaien op het speelplein?  Of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.


Of neem rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke, Annabel De Vis: annabel.dvis@gmail.com