ZOMER 2020 IN EEN NOTENDOP


INSCHRIJVINGEN

Door de corona-maatregelen zijn de plaatsen op ons speelplein beperkt. Het is ook niet de bedoeling dat kinderen op een week tijd in meerdere omgevingen (anders dan de thuisomgeving) worden opgevangen. Omwille van deze maatregelen kunnen we uitzonderlijk helaas niet met inschrijvingen per dag werken.
Deze zomer werken we daarom enkel met voorinschrijvingen per week. Dit om onder andere de opgelegde regels in verband met het aantal kinderen per bubbel te kunnen hanteren.
De inschrijvingsperiode zit er ondertussen helaas reeds op. Daar alle plaatsen volzet zijn, is inschrijven voor kinderen geboren in 2008 of later niet meer mogelijk. Voor jongeren geboren tussen 2007 en 2005 zijn er nog enkele plaatsjes. Meer info hierover vindt u hier


VERDELING VAN DE BUBBELS

De vorming van de bubbels zal naargelang de leeftijd van de kinderen gebeuren. Al zijn de grenzen niet op voorhand vastgelegd. We zullen week per week bekijken hoeveel kinderen er van welke leeftijd ingeschreven werden. Op basis daarvan zullen we de bubbels verdelen. 
De bubbels kan u zien als vier verschillende speelpleinen waar kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op sommige momenten samen spelen. Maar waar we vooral ook de ruimte en begeleiding voorzien om per leeftijd een verschillend spelaanbod te aan te bieden. 


SPEELPLEIN- & COVID-19-REGLEMENT

Vanaf heden is hier het Speelpein- en Covid-19-regelement te raadplegen. Gelieve dit goed door te lezen alvorens u het inschrijvingsformulier ondertekent. Door het ondertekenen van het inschrijvingsformulier verbindt u zich er immers toe zich hieraan te houden.


BUSDIENST

Door de opgelegde coronamaatregelen kunnen we dit jaar helaas geen busdienst aanbieden. We beseffen dat dit voor sommige ouders een uitdaging zal vormen, maar we dienen ons uiteraard te houden aan de opgelegde maatregelen zodat we iedereen een corona-veilig speelplein kunnen aanbieden. Hier vindt u alle info over hoe u op het plein geraakt. We voorzien dit jaar alvast wel begeleiding van en naar de bushalte van de lijn. EEN BUCKETLIST TEGEN VERVELEN


In deze tijden van thuis blijven helpen we jullie graag een handje in het bezighouden van de kinderen!

Druk op onderstaande knop "een bucketlist tegen vervelen" en kom terecht in een document (dat regelmatig geüpdatet zal worden) vol met knutsel-ideeën, kookactiviteiten, spelletjes om buiten te spelen, avondactiviteiten en nog veel meer!


Veel plezier ermee!