nieuws

ZOMER 2023 IN EEN NOTENDOPINSCHRIJVINGEN


Deze zomer zullen we opnieuw werken met daginschrijvingen. Met andere woorden kan je kind terug op gelijk welke dag naar ons speelplein komen. Zo is er altijd een plekje voor elk kind! Wel dient u een account aan te maken in ons inschrijfsysteem via mijn.speelpleindonbosco.be om op die manier uw kinderen te registreren.


Is zomer 2023 de eerste keer dat je kinderen naar het speelplein komen? Dan is het wel nodig om even te passeren op onze inschrijfweek, die dit jaar plaats vindt van maandag 26 juni tot zaterdag 1 juli, meer informatie vindt u hier.


SPEELPLEINREGLEMENT


Vanaf heden is hier het Speelpeinregelement te raadplegen. Gelieve dit goed door te lezen alvorens u het inschrijvingsformulier ondertekent. Door het ondertekenen van het inschrijvingsformulier verbindt u zich er immers toe zich hieraan te houden.


BUSDIENST


Dit jaar is onze gratis busdienst terug. Alle informatie over onze nieuwe route vindt u hier.
Als u niet met de bus komt, vindt u hier alle info over hoe u op het plein geraakt.  SPEELPLEIN DOORHEEN HET JAAR


Mis je het speelplein doorheen het schooljaar? Klik dan zeker eens op de knop hieronder voor de zotste bucketlist van het speelplein!

We hebben er heel wat knutsel-ideeën, kookactiviteiten, spelletjes om buiten te spelen, avondactiviteiten en nog veel meer ingestopt!


Veel plezier ermee!