OPENDEURDAG ZOMER 2021

WE ZIJN TERUG!


Op vrijdag 16 juli is het weer zover: de O-dag! Omwille van de coronapandemie, zal deze feestelijke dag er anders uitzien dan vorige jaren. Zo zal er deze zomer een drive thru zijn, waar je zal worden meegenomen in de wonderlijke garage van Overall en Nergens! Op het einde van deze dolle rit krijg je een heerlijke (vegetarische) lasagne mee en kan je deze thuis opsmullen!


Om dit allemaal soepel te laten verlopen, zullen we dit jaar met voorinschrijvingen werken. Hieronder vind je de link om je portie lasagne, drankjes en dessert te bestellen samen met de informatie voor de betaling. Wanneer we je bestelling en betaling ontvangen hebben, zal alles klaarstaan op vrijdag 16 juli! Hiernaast vind je alvast onze menu!


Verder werken we met twee grote tijdsloten:

  • Zijn je kinderen op vrijdag 16 juli al aanwezig op het speelplein? Dan kan je je porties (en kinderen uiteraard) komen halen van 16u tot 18u.
  • Zijn jouw kinderen niet op het speelplein aanwezig, maar wil je wel graag meegenieten van deze spetterende dag? Dan ben je welkom van 18u tot 20u.


Laat zeker via het facebookevenement weten of jij erbij gaat zijn! 


Hopelijk zien we jullie dan!