animatoren

ANIMATOREN

Zonder animatoren is er geen speelplein mogelijk: zij zijn immers de bedenkers van schitterende spelen, de toneelspelers van dramatische theaterstukken en dus ook de helden van de kinderen. Dit doen ze bovendien allemaal op vrijwillige basis!


Het is niet verplicht een attest te hebben van animator om op ons speelplein te staan. Alle animatoren, ongeacht ervaring en leeftijd, worden persoonlijk begeleid door een hoofdanimator. En wij kunnen jullie verzekeren dat de kinderen in goede handen terrect komen.


De animatoren van ons speelplein zijn degenen die het meest met de kinderen omgaan. Ze bereiden elke avond een speels programma voor. Zo proberen ze elk kind een schitterende dag te laten beleven op het speelplein.


De hoofdanimatoren begeleiden en ondersteunen de animatoren in  organisatie en spel.

WORD ANIMATOR OP ONS SPEELPLEIN!


Wil jij dolgraag één of meerdere weken animator zijn op Speelplein Don Bosco Oud-Heverlee? Je hebt groot gelijk! Schrijf je als de bliksem in en claim de we(e)k(en) waarin jij graag zou komen!


Klik hier meer informatie te vinden over het 'animator zijn' en over de inschrijvingen voor de zomer van 2024. Speciaal op ons speelplein is dat we gedurende een hele week blijven overnachten op het speelplein zelf met het volledige team animatoren om zo voldoende tijd te kunnen spenderen aan het voorbereiden van knotsgekke spelen en elkaar nog veel beter te leren kennenINSCHRIJVEN VOOR ANIMATOR 2024